Saturday, August 8, 2009

aku bukanlah superman, aku juga bisa nangis.



tangisan yang berkualiti:
1) tangisan semasa bertaubat
2) ketika bermunajat kepada Allah SWT
3) mengenang perjuangan rasul & nabi & para sahabat
4) tanda syukur dan tanda redha
5) kebahagian(cth:anak2 berjaya,suami bagi hadiah, etc)
lain2 tangisan low class...ulang lagi skali low class.

tangisan low class:
1) time tengok muvi @ drama @ iklan (terutamanya cerita hindustan...)
2) dengar boipren nyanyi..(boipren nyanyi lagu hamidah utk girlpren yang bernama hamidah)
3) menangis sebab jumpa hantu pocong terlepas dari muzium shah alam
4) clash dengan boipren/girlpren [melalak bagai nak rak! meraung sampai bergegar stadium nasional malaysia bukit jalil..ok.fine.aku melebih2 pulak.]
5) menangis dapat jumpa Adam Lambert, Ashley Tisdale, Posh, David Beckham, Erra Fazira, Adam and the bad boys, & Wentworth Miller depan mata kepala sendiri...
lain2 korang pk sendiri..korang kan pakar..hehe..

information yang korang mungkin tak tahu pasal menangis:
1) rupa-rupanya komposisi/kimia air mata berbeza-beza ikut sebab
2) Allah jadikan tangisan perempuan itu utk mencuci matanya dan membuang kimia2 yang menyebabkan stress dalam badan, bila stress ada kimia negatif yang terbentuk yang boleh dikeluarkan melalui tangisan.so, orang perempuan nangis sebab nak cuci mata.
3) orang lelaki cuci mata dgn tgk org perempuan menangis

nak tahu lebih lanjut?
sila lah tekan kat bawah nie...
dan korang akan dapat tahu kenapa perempuan menangis, tangisan yang berkualiti & sebagainya. kupasan yang menarik dan ada information yang korang taktahu dan korang mungkin terkejut bila tahu seperti aku terkejut "anak sulung mmg mudah mengalirkan air mata"-->nape??? sila tekan kat bawah::
wanita menangis 1
wanita menangis 2
wanita menangis 3



p/s dari K.A.M.I: hepi besday to muhammad firdaus b. samsudin (08.08.09) wish u all da best dunia dan akhirat.amin.

aku puas duk cari facebook & myspace daus ni. tapi xjumpe.
igt nak ltk gmbr kazen aku ni. tp xjmpe.
so, aku ltk lah gmbr yg cm de iras2 die.
haha..
cume kazen aku ni ensem sikit...
n si potter ni ensem byk sikit. hua3...


4 comments:

flip said...

btul ke bab ank sulung mudah nanges nih????????

*terkesima*

[biru][pink] said...

btol kot~
tp tgk gak mak die cmne...
bergantung pd mak die semasa mengandung gak...
try tgk video tu...

nAD said...

appy besday daus!

wakaka...;p

aku ler said...

AL sangat cute okeh dlm vdeo tuh. huiiiiiii