Sunday, November 30, 2008

Friday, November 28, 2008

Thursday, November 27, 2008

permission denied

sedang gatai2 check url kamuu ::
permission denied<<
okeh.let it be

syuh2 ...

hhahahahaaaaaa ::
mintak maap..,

bukan mahu bajet :: tp klo anda ckp aku bajet ppun okeh gak
okeh.tamau kco anda lg
ko pegi :: aku pun pegi..


yehaaaa!~

Saturday, November 22, 2008

partylikearockstar

selamat plus epi oliday kpd sumer kengkawan ::
dpt la merehatkan otak for lebih kurng 1 blan ..huhuuhuh...
oleh itu :: pasti lah korang de planning yg dasat2 mahu diwat...
oleh itu jgak :: cuti2 nih mesti ah byk keje kawin. post aku nih pun psl wedding..de 2 wedding yg agak penting this oliday.so aku ingin la menjemput korang sumer dtg ke wedding2 ini;;

1. akak aku(kak jah)
pd 12dec2008 hri ahad.
add umah aku :: lot 848 km. 16 kampung tehel, 77200 bemban, melaka

2. ckgu zurina(ckgu SBPIS)
pd 29nov2008 hri sabtu
add umah die :: 620-7 lorong seluang, jalan paya ikan, 75150 bukit baru, melaka

jemput2 dtg!!...hehehehe
epi oliday~~~

Wednesday, November 19, 2008

al-fatihah

al-fatihah.
syira bru msg td :: nenek die bru meninggal
innalillah ....
tlg sedekahkan al-fatihah utk arwah....
Allah lebih sygkan nenek die....

al-fatihah...

Monday, November 17, 2008

hospitalisme

assalamualaikum...
1stly, nak ucapkan tq byk2 kt sume yg mendoakan nenek aku, terutamanya zara(yg xputus2 bc yasin 4 my grandma), ain, mashkura, normah, maizatul, emelia, kauthar, aisyah, anas, umar, asraf, cd, n lain2... tq very2 much!
alhamdulillah..nenek aku bertambah ok sket..tp still dbwh icu... perkembangan stakat nih boleh buka mate... yg plg sedey, nenek aku nangis.. sabar ye nek! n yg terbaru...nenek aku bru lps wat operation bantuan pernafasan kt leher,, leher nenek ku ditebuk... sungguh kesian! semoga nenekku sentiasa tabah n kuat menjalani prubatan yg menyakitkan!!!!
sepanjang kuar msk hospital ni byk yg aku dpt belajar... pertama! penyakit xknal umur! kedua: sakit dktkan diri kita dgn Allah SWT... ke3: ni yg plg sedey r... aku tgk kt pskt tua-keseorangan @ isterinya tmn... kt pesakit muda-bondanya disebelah... see! ini membuktikan bhwa ibu sentiasa prihatin terhdp anaknya... betullah kata org, seorg ibu boleh jage 10org anak.. tp 10org anak lom tentu dpt jage seorg ibu! mnta2lah aku bkn jenis anak yg cmni... ameenn.. hmmm...
blk icu nih dkt dgn blk org bersalin.. so perkara ke4 yg aku dpt tgk... kegembiraan ibu2 n bapa2 yg baru dpt anak! comel2 sungguh anak mereka... ke5... erti persahabatan.. kt sebelah katil nenek aku, adalah sowg budak a.k.a calon spm yg bru lps exciden! sgt2 kesian!... mmg truk r... tp aku dpt tgk... byk kwn2 yg dtg lwt die... terharu aku... aku rase lbh spuloh org kwn die yg lwt die.... beruntung die... semoga beliau cpt sembuh n sihat... semoga bonda beliau tabah...
hmmm...
aku nih de lg 1 paper... ekonomi... pastu aku akan blk melaka trus! to zara n aqilah sorry byk2... to zara: sowy xpat teman ko.. to aqilah: sowy xpat jumpe... hmmm... aku kne pulg... nenek ku skt...
p/s;) doakan nenek aku ya!
------------------------

its hurt

kadang2 hati terluka diisi dgn 'objek' yg xseptutnye berada kt situ :: lalu hati pun rasa sakit ditikam 'objek' tuh :: jgalah ia :: hati itu lembut fitrahnya, akan teguh jika ditempatkan Allah di dalam nya ::..

thanx unai

Tuesday, November 4, 2008