Wednesday, February 18, 2009

tupperware


jangan biar tupperware kosong.
sekosong kosong sampai xde negatif pun
nanti habuk boleh masuk
pastuh bau2 yang tak best pun bleh masuk

isilah dengan mende2 berguna
cam kerepek, coklat(maltesers aku), biskut, cake dsb.


kesimpulannya.
jgn biarkan jiwa kita kosong.
hahha.


lu pk la sendri.


merepek kah?

2 comments:

apisz said...

Keistimewaan Bau Ketiak Lelaki...
Benarkah bau ketiak lelaki mampu menjadi penawar kepada gejala tekanan yang dialami oleh wanita? Kenyataan ini dikeluarkan oleh Bahagian Biologi Manusia di University Pensylvania beberapa tahun lalu. Kajian dilakukan di sana membuktikan bahawa peluh lelaki membantu kaum wanita menurunkan tekanan dan melancarkan perjalanan haid. Menurut laporan Jurnal Biology of Reproduction America, sebelum ini, bau ketiak lelaki yang sengaja " diproses" daripada lelaki yang tidak memakai deodoran digunakan sebagai bahan ujikaji bagi mencari bukti bahawa hidung wanita boleh "digoda" dengan bau lawan sejenisnya.

Dalam ujikaji yang dilakukan, wangian semulajadi itu kemudian disapukan ke atas bibir puluhan wanita berumur 25 dan 45 tahun tanpa memberitahu ia adalah bau peluh lelaki dan hanya diberitahu bahawa mereka sedang menguji satu aroma wangian tersebut. Enam jam pertama selepas itu, skala mood wanita yang di sapu wangian yang diperbuat daripada peluh ketiak lelaki tersebut diukur. Hasilnya sungguh unik. Selain boleh mencerahkan mood, wangian ketiak lelaki ternyata dapat membuatkan wanita menjadi kurang tegang...

Lepas ni boleh la bagi orang pompuan cium ketiak orang lelaki tanpa rasa bersalah...hahaha.

NABILA : im not pristine said...

ini tupperware syira ke zara?
setau aku yg coklat tu zara punya..
kiki
yg coco crunch plak
campuran zara+syira
lalala~~~
=)

p/s:syira+zara,aku baca komen atas ni,mcm terpesong jauh je dgn tupperware..
kiki..