Saturday, November 14, 2009

siapa nak pergi air terjun??



  mandi dekat air terjun best kan?
hehehe


 
ada rakit pulak tiba-tiba,,


 
bila orang datang, teruja jugak lah nampak rakit nih.
jom berakit!

 
biasa nya dekat water fall mesti de 'hole' dekat area-area air terjun tuh.
pe lagi.
jom lepak situ~

 
best jugak lepak sini ek?

 
eh? ada pulak pondok nih.
wah. boleh la berehat-rehat.

 
aaaaaaaa!!
tiba-tiba air sungguh banyak datang dari atas.
perghhhh!

 
ya Tuhan
orang laki 2 orang tuh tak tau la camne

 
orang lain hanya mampu tengok je..
masing-masing cuba nak menyelamatkan diri

 
pondok tuh pun musnah sama sekali..

 
air masih lagi melimpah ruah dari atas tuh.


lagi air ..


tak tau lah nasib 2 orang tuh macam mana..


gambar-gambar ini dapat dari emel.
kejadian yang berlaku di water fall.
mana-mana water fall pun boleh berlaku sebegini
oleh itu,
berhati-hati lah kawan-kawan
esp musim hujan..


2 comments:

sI tEDI said...

ini bukan gambar yg 2 org mati tu ke?

[biru][pink] said...

haah
lupa pulak nak mention.
sory2