Friday, November 6, 2009

ada apa dengan cinta?

i love u
u love me
i jump, u jump

I HEART YOU

-gambar hiasan-

Sabda Nabi SAW yang bermaksud : Jika kamu mencintai seseorang, cintailah dia berpada kerana suatu hari nanti kamu boleh membencinya, dan jika kamu membenci seseorang, bencilah dengan berpada kerana suatu hari nanti kamu boleh mencintainya.

P/S: i luv u yg dinyatakan di sini tak semestinya utk kekasih. i luv u di sini untuk semua manusia. i luv u syira!!! i luv u 2 zara!!!

(smlm kuar awal exm sbb dah xde idea nak hentam apa...hmmm..dah lah kuar awal pastu salah tuju ke pintu keluar..."adik nak g mane?" dgn blur mnjwb,"kuar"......"kuar kt situ" smbil menunjuk pintu tgh...wargh! malu3x...aku pth blk & pegi ke pintu tgh.)

7 comments:

Aida Hazlan said...

finally! i was looking for that Sabda by Rasulullah s.a.w :) thanks!

MeaBerry said...

hahahaha salah pintu ke kak? lain kali baca signboard.

nway i love u too shira~

nAD said...

same jek dua2 kalut
*eh,yg ni syira tulihkn?

kalo zara yg tulih, tkr ayt jdk cmni:
'xabes2 kalut!'

haha ;p

sweetbutterfly said...

alamak ai..lain kali boleh jawab...:
"Mane..??takde sign board pon..??lain kali letak sign board yer..."

~Confirm orang tu tak bagi keluar...hehe

sI tEDI said...

mamai ek?

farah aminuddin said...

blog ini ade 2 org authors kah? :o
cute bleh share2 citer :D

[biru][pink] said...

luv semua muah!