Saturday, July 4, 2009

MO vs MU


Michael Owen dah join Machester United.aku xtau ni berita gembira or x.
sbb aku minat owen tp mu aku xske.
org yg aku minat sejak skola rendah dah join kelab yang aku agak xberapa nak suka.
klu MU lwn Hull city pon,aku sokong hull city, wlpn hull city xsegah namanya nak dibanding kan dgn Liverpool...

ok.camnilah. aku harap owen dapat naik kan kembali reputasi beliau yang dah merosot.pastu, dapat join england balik.pastu, kurang dapat kecederaan, n maintain dia nye kepoweran.cewah! tinggi menggunung harapan aku...hehe

boleh tak aku harapkan camni....

MU vs Arsenal->resultnya->MU kalah 2-1 (gol tunggal oleh michael owen)

MU vs Everton->resultnya->seri 3-3 (owen hatrik...haha..)

MU vs Chelsea->result->chelsea menang 3-1 (gol tunggal owen lagik...)

MU vs Real->result->MU menang 1-0 (owen yang gol kan...haha..aku xske real! ske sgt amik pemain tgh hot..gile glamor..tau r kaya...)

MU vs Aston Villa->result->seri 2-2(owen n rooney goalkan..sgt2 hrp diorg jd gandingan hebat...supaya pakcik capello bukak mata..)

MU vs Manchester City->result->seri 3-3 (rooney hatrik atas hantaran owen...haha)

MU vs LIVERPOOL->result seri 3-3...(owen gol kan 2...bia uncle rafael kagum dgn owen aku...)

giler kuat berangan..jgn owen jadi simpanan je udah lerrr...oooohhh tidak!

xpe2... yang penting aku hrp sgt pakcik capello amik owen blk tuk main wakil england untuk piala dunia tahun depan...bia aku semangat sket...go go england!!!

maka dengan itu aku berharap MU dapat menang apa2 piala agar owen dapat peluang untuk join Englang balik!!! yeah! dan kemudiannya, after 2 tahun, leh hijrah ke kelab lain plak... liverpool ker....harap liverpool akan jadi kelab terakhir b4 owen bersara...

semoga impian jadi kenyataan!

kami 14haribulan k!!! hehehe

5 comments:

nenasoren said...

ada sorg lg 14hb. haha/

SaPeRnTAh-NoThIng said...

napelah owen tu xpnh men luar dr englnd???
ke xde org nk amek die slaen mu ngan liv tu....hohohoho..
sory trkutuk plok....

syirabaikpunyerrr said...

penah arh!!!
real madrid...
g tgk wiki die...
aku marah nie...
marah nie...
hahaha

MeaBerry said...

aku harap mesia leh beli owen satu hari nanti.


*harapan menggunung*

syirabaikpunyerrrrrrrrr said...

hahaha...
ayat cam siot...
lawak tol ko meaaaaaaaaa.....