Thursday, July 23, 2009

hubungan jarak jauh yang sangat istimewa[updated]


firstly, korang mesti nak muntah darah kaler hijau sbb aku aseb pos psl OWEN...tp aku nak pos gak... klu korang muntah darah, mkn le ubat,setel masalah...hua3...

ni kisah antara aku dan owen
owen dtg m'sia,aku xpat jumpe die..
owen kawin aku xpat dtg..
owen dah de 3org anak, tiga2 aku lom tgk lg..
owen injured aku xlawat,cume mampu doakan beliau cpt sembuh..
maaf owen.
percintaan aku berputik time owen wat gempak kat piala dunia 1998...
hehehe...


THEY DO NOT LOVE THAT DO NOT SHOW THEIR LOVE. THE COURSE OF TRUE LOVE NEVER DID RUN SMOOTH. LOVE IS A FAMILIAR. LOVE IS A DEVIL. THERE IS NO EVIL ANGEL BUT LOVE.
-WILLIAM SHAKESPEARE-

dont trouble the trouble if u dont want the trouble to trouble u::ini utk org yg ske sgt skt kan hati aku gne owen n 'saitan merah' n the reds::



p/s:minta maaf owen, my love for u mungkin akan beralih arah kat suami orang...klu mak i tau naye babe..tapi nak wat camne...orang encem mesti kawin cpt....kris allen...u xyah mengayat i dgn ayat2 power bombastik, u hanya perlu senyum sahaja, pasti i xcari lain...hehehe...senyumanmu yang menawan membuat hatiku cair seperti cairnya ais dalam kuali panas...thanks kris...


*syira,sila jadi orang yg setia.*
--ok2...owen always be number 1... no one can replace owen--

--------------------------------------------------------------------------------------------
td g lunch n otw nak blk ternampak kosmo...tgk muka dpn, pastu stret tgk bhgn sukan yang kat blkg tuuuu...nnnnn ternampak muke seorg jejaka yg aku mnt nnnnn stret dlm pale otak aku nak bli kosmo ni.... stret tuju ke kaunter dan bayar. hahaha... sape lg klu bkn owen...die bercerita yg dia akan cube sedaya upaya bw 'jersi 7' sebaik2nya(i support u hundred% bebeh..)..

[uji kesetiaan aku kt owen]
aku pon terpk, klu cerita kris allen adakah aku akan beli??? (aku trus kata takkkk..hahaha..)kesimpulannya,owen mmg cinta sejati...

-------------------------------------------------------------------------------------------


5 comments:

joegrimjow said...

sangap owen ke ni?
ish2

seb bek bukan oven

naddysh said...

sengal ko shera...
idup mati owen laa neyh~
tp leh lak nk curang2 same kris

wawawawa

[biru][pink] said...

joegrimjow: sangap tuh pe? santap aku tau a. hehehe

nad: haha.macam ko jugak aa nad.aku curang blaja dari ko kot. hahah

nenasoren said...

drowned in her world.

mrs nenasoren said...

nak dgr yg kurg menarik plak??? try gantikan name owen dgn name u... hua3...