Saturday, May 2, 2009

LIRIK LAGU - KU DISINI - AWEERA

LIRIK LAGU - KU DISINI - AWEERA

ku sedar aku bukan bermimpi
mmg nyata kini ku disini
dengan kamu ku berani
mencari pelangi yang bukan senang tuk dikecapi

chorus:
kini ku disini
mencoba tuk merubah sgala
moga direstui
hajat ini yang lama membara

ku ingin sentuhimu slamanya
memenuhi segala janji
aku gagah mungkin kerna semangat kau beri
jiwai semua yang kau rasa

*chorus

ku inginkan
ku impikan janji ini
tunggu lagi anganku menjadi

aku disini pasti kernamu semua
mungkinkah ini
akan menjadi saat yang ku nanti
selamanya....

ku sedar ku bukan bermimpi
mmg nyata kini ku disini

--------------------------------------------------------------------------------

skg selingan sket...
tibe2 sang deed tegur aku kt gtalk...
die tny besday aku...
pastu die bg kt bwh ni:-

~GREEN~
You get along well with new people. You are not
really a shy person, but sometimes you can hurt people's
feelings by your words... You like to be loved and noticed
by your lover, but mostly you are single, waiting for the
right person...


owh... klu ini spesies kajian...
kajian ini mesti dpt fullmarkah!
hahaha...
YES! I'm waiting for the right person...(eceyyy...)
YES! I'm not really a shy person, but sometimes i can hurt people's
feelings by my words...
haha... dats why lah... kadang2 aku prefer tuk diam...
for me, lebih byk aku bercakap...lebih byk aku akan sktkan hati org...
so, lebih baik aku diam...
aku hanya akan jadi talkative bile aku berdepan dgn org2 yg faham+rapat dgn aku...
dgn ini, kepada sesiapa yang pernah kecil hati dengan aku, dengan secara ikhlasnya aku minta maaf banyak2... aku hanya insan kerdil(kerdil kerrr???haha..) yang tidak dapat lari dari membuat kesalahan...(tetapi aku slalu gak usaha lari dr wat salah...tp kadang2 terbuat gak..yela...aku manusia...bknnya malaikat...)

nak tau tak!!!
aku penah kne sound dgn makcik aku...
cenggini...
makcik aku:- ila nih skg dah makin pendiam ea...dah tak banyak cakap... tak mcm iqa... semakin byk ckp...
mak aku:- a'ah... dia byk diam...
(aku yg mendengar ni, hanya melemparkan senyuman...)
makcik aku:- mane bleh pendiam...kne gak ckp...(dgn nada agak tegas..)
(aku senyum lagi... dan lagi...)


adeih... byk ckp pun salah... tak byk cakap pon salah...
hahaha...
tu lah, kita mmg xboleh nak puaskan hati semua org kan? kan?

btw, ila tu name special aku dalam family aku... hik3...
nak tau pe name special zara???
hahaha...
sgt special...
leh gelak guling2.....
tp.. let it be secret;-)

daaaaaaaaa~


4 comments:

MeaBerry said...

BAM


BAM


BAM


ZARA = BAM

BAM = ZARA



HAHAHHAHAHAH
rahsia sudah pecahhh

[biru][pink] said...

uish!

ha ha tak tahuu...

hahaha...

naddysh said...

ler minat aweera ker??

ila ker? or bam yg minat??

hehehe

zaradgreat said...

wooo..
woo..

post kali nih bahaya gila~~...