Sunday, March 21, 2010

tiada di malaysia ker?

aku nak beli yg dibulatkan tu^^. tapi kat malaysia cam takde jer.lagipun bleh ke hp ni guna kt malaysia??? hmmm... (",)???
name panjang hp ni

Samsung Haptic Pop SCH-W750 touch phone

 

terjumpa kete yg smart. zara bg aku kete ni nnt sempena wedding day aku tau. haha... ini bkn permintaan tp arahan. cak!


p/s;) nmpk nya misi mau quit tak tercapai. haha

4 comments:

Nurul Ain said...

bagus3..jgn quit la..hee~

(^.^)

sI tEDI said...

zara mesti bagi punye!

kakachan said...

yg ang sensored trus gambo gu jun pyo aku nape.. tidak!!! hahha

admin said...

ain: ^_^

tedi: klu zara bg, dia lah kwn yg plg aku syg. hahaha... materialistik***

kaka: aku xnk org tau aku addicted dgn boys over flowerrrr....