Tuesday, December 7, 2010

Photo Contest: My Bestfriend Forever!!

K.A.M.I
[owner of this blog]
-syiRAH dan zaRAH-
hah! jangan taktahu. blog ni ada dua tuan. dan mereka saling mencintai antara satu sama lain(wah!). mereka bukan lesbo(lesbian) but lebih daripada itu. mereka adalah bff yg pernah tidur sekatil. ops! ulang mereka bukan lesbo. mereka adalah bff, best friend forever. 

K.A.M.I
berkawan sejak 2004. nampaknya dah lebih daripada 5tahun. alhamdulillah.
pernah mencetuskan kontroversi apabila berkongsi katil pada 2005. akibatnya terhasillah result spm yg sama iaitu 6A. teehee. 

K.A.M.I
aseb sebut berkongsi katil jer kan. korang jgn salah paham. actually katil asrama korang tahukan macam mana. satu atas satu bawah. HAHA. jap! kitorg tidur sama2 kat katil bawah. tettt!!! ok jap. jangan salah paham lagik. katil ni sebelah tingkap. dua2 penakot. so, nak tak nak terpaksalah menyepit. hehe... kantoi sudah. penakut ghupernye...

K.A.M.I
kenapa ktorang bff? nak tahu, tgklah blog kami. kami punyer blog pun dah bleh tunjukkan kami ni bff. everything inside here. kalau malas nak godek-godek blog ni, meh aku cite.

1. result spm dan muet kami sama. result first sem di ukm pun sama.  (boleh??haha)
2. ketinggian kami hampir sama.
3. kisah cinta yang sama. tettt!
4. sama-sama kena rejek. HAHA
5. belajar disekolah dan universiti yg sama. <<--unexpected. jodoh??? hehe
6. ROOMATE di UKM selama 2 tahun. (sanggup bayar rm50 utk jadi roomate)
7. penah rempit sama2. dalam hujan toksah cite. kuyup sama2.
8. our parents kenal kami masing2. sebut nama jer, stret keizinan direstui(nak hang out sama2 senang). 
9. pernah datang rumah masing2. 
10. nama berakhir dgn ...RAH. 
11. si kiri(pink) tahu password fb si kanan(biru), si kiri takde fb. (rahsia dalaman ni...hehe)
12. berkongsi duit nuffnang.
13. pernah jatuh motor same2.
14. kami sehati sejiwa pernah menari lagu big bang last farewell sama2 atas motor semasa naik bukit secara serentak. unpredictable.  (bahaya. dont try to do dis.haha)
15. the most important thing, we trust and love each other so much. 

kalau nak senaraikan. memang tak cukup satu entri. satu hari pun tak cukup. tu blom tang peristiwa lipas dan belalang. mmg menguji persahabatan. kehkehkeh

K.A.M.I
thank u Allah!!!

jom join contest ini kawan2!!! seronok! oyeah. oyeah!
mari-mari join contest nih. jangan malu jangan segan. pakat ramai2 adik abang kakak. =)

sekian sahaja dari kami.
assalamualaikum dan jumpa lagi!!!

6 comments:

Siti Noraisyah said...

Ok, LULUS! Heee... thanks sbb sudi join contest yg x seberapa ni.. nantikan makluman pemenang drpd Siti ye.. ^^
Gud Luck!

Anonymous said...

confirm menang! hahahah

Aisyah AR said...

waaahhhh!!! sweeet giler kamoooooooo berdua!!!!! huhu...mmg ssh kan nk jumpa org yg betul2 blh terima kita seadanya. huhu...

anyway!! good luck both of you!! uhuh..

Anonymous said...

:)

Bashtiah said...

I have a best friend too.... Tapi dia dah kt rusia, sedih gila... Always appreciate friendship ya!

akmafaizal said...

wah mcm2 buat bersama ek..sehati sejiwa.so nnt suami pun nk yg sama ke? akeke..jgn marah