Sunday, August 22, 2010

mewah di rumah gelas

feveret aku, buka yahoo.com...pastu tengok story-story yg takkan boleh jumpa dekat newspaper malaysia. contohnya, cerita ini.....

cantik bukan?? memang smart punye arkitek. aku memang suka mende-mende simple n elegan n smart. nak lagik??? tengok ni pulak...


ni bilik tidur... memang boleh nampak luar. seyes suka!!!! tak hadap dinding 24/7.. kalau atap die lutsinar lagi aku suka... malam2 bleh tengok bintang.... bile malam tu takde bintang, akan ade satu atap automatik tutup yg lutsinar. bapak ah! giler mewah!! mau tak kuar rumah 24/7... TAPI BAHAYA GAK RUMAH CAMNI... hakhakhak... mewah sangaaattt...

boleh baca artikel sepenuhnya disini...

Inside the 'Glass Pavilion'


hebat btul aku tengok rumah ni sepenuhnya!!! (sepenuhnya di sini)

syabas!!!

4 comments:

Faqrul Reduan said...

srius best umah cam nie...bile nk dpt umh cam nie..huhu

[biru][pink] said...

hahaha.. kne jadi billionaire r wan bru leh dpt umah cmni...

skg ni dapat tgk jela...

seyes aku suka giler umah ni!!

Nurul Ain said...

besh rumah mcm ni..tp nnt kan org luar pulak nmpk kite dlm rumah..hee~

nAD said...

best mmg best.
tp kalo tgh ujan ribut, kilat tgh lawan fire2, seram gak~

hehe