Saturday, July 31, 2010

IMAM MUDA DAN AKADEMI FANTASIA

tahniah ashraf! tahniah shahir!

IMAM MUDA
Muhammad Asyraf juga menerima biasiswa pakej Berlian pengajian ke Universiti Antarabangsa Al Madinah (MEDIU), sebuah kereta Proton model Exora, pakej menunaikan ibadat haji, pakej umrah, pakej percutian ke Bandung selama empat hari dan tiga malam serta pakej perabot jati bernilai RM10,000.Hadiah lain yang mengiringi kejayaannya ialah pakej spa Maghribi untuk seorang, wang tunai RM20,000, sebuah komputer riba Apple Macbook Pro, sebuah iPhone 3G, trofi Imam Muda serta sijil penyertaan dan kad pentauliahan diiktiraf JAWI.

AKADEMI FANTASIA 8


Shahir berjaya membawa pulang kereta Peugeot 207 tajaan Nasim Sdn Bhd, percutian hebat ke Hong Kong Disneyland dan bekalan BRAND’s Innershine selama setahun tajaan Cerebos, dua tiket pelancongan ke New York tajaan Maybelline New York dan set karaoke Arezzo Hoffman tajaan Arezzo, jam tangan lelaki dan wanita jenis Hugo Boss tajaan AD Time, Coway Air Purifier – Lombok tajaan Coway, percutian tiga hari dan dua malam di D-CEO Village @ D’Paradise Resort, Melaka tajaan D’Paradise, telefon mudah alih LG Prada tajaan LG Electronics dan trofi juara Akademi Fantasia.
--SEJUK MATA MEMANDANG TENGOK HADIAH IMAM MUDA;-) SELAIN DAPAT DUIT, DAPAT JUGA MENYAMBUNG PENGAJIAN DI MADINAH...DAPAT BUAT HAJI DAN UMRAH. SAMBUNG PENGAJIAN+HAJI+UMRAH DAPAT MENGALAHKAN KERETA YANG SHAHIR MENANG. HARTA TAK KEKAL LAMA, YANG PENTING ILMU DI DADA. THUMBS UP ASTRO!!! HADIAH JANGKAMASA PANJANG--


kalau nak compare hadiah AF dgn IMAM MUDA, hadiah IMAM MUDA LEBIH SUPERB!!! ini yang kita mahu... ;-)

No comments: